Kvalitet & Miljö

För en hållbar framtid


Vi tar vårt miljöansvar på största allvar och arbetar med leverantörer och samarbetspartners som har en likasinnad inställning. I all form av utveckling inom material, tillvägagångssätt och produktion finns ett aktivt miljötänk inkorporerat.
 
Genom att tänka på miljön i alla aspekter av vår verksamhet kan vi ha så positiv inverkan som möjligt på framtiden. I alla våra processer jobbar vi på ett effektivt sätt med miljövänligt material så långt det går. Energi och råvaror används effektivt och vi minimerar allt avfall och restprodukter.
 

Kvalitet genom hela verksamheten

Genom lång erfarenhet och en bred kompetens är kvalitet något som genomsyrar AnVa Polytech. I vårt materiallabb utvecklar vi komplexa elastomera produkter som i kombination med plast eller metall har exakt de egenskaper som krävs. Produkterna är anpassade efter krävande temperaturer, gaser, bränslen, vätskor och andra påfrestande miljöer. Det är av yttersta vikt för oss att vi ligger i teknisk framkant och håller högsta möjliga standard gällande kvalitet. 
 
Allt från hur vi jobbar till våra produktionsprocesser och vårt material planeras utifrån kvalitet och miljö som de viktigaste komponenterna. 
 
Läs gärna våra policys om du vill veta mer.